Din varukorg är tom.

0.KrTotalt:

Köpvillkor

Frakt

Sverige - Fraktkostnaden är 70 kr per beställning.

Danmark - Fraktkostnaden är 100 kr per beställning.

Finland - Fraktkostnaden är 100 kr per beställning.

Leverans

5 - 8 Arbetsdagar.
Vi skickar med Post Nord.

 

Ångerrätt / Byte

Är du inte nöjd med det du har beställt har du 14 dagars ångerrätt efter att du mottagit varan. Vid retur skall varan sändas tillbaka i originalskick, med tillhörande märknings-etiketter på plats. Vid retur eller byte står kunden för all fraktkostnad. Frakkostnaderna återbetalas inte vid retur.

 

Priser

Alla priser är angivna inklusive 25% moms.

 

Betalning

Keps-Kungen.se erbjuder kunden att betala med Visa/Mastercard Kort, Swish samt BankGiro. Kortbetalningen sköts av Samport (Samport.com). Keps-Kungen.se hanterar ej kortnummer utan överlåter det till Samport. Varken Keps-Kungen.se eller Samport lagrar några kortnummer efter transaktionen.

 

Kundregister

I och med att du registrerar dig som kund hos Keps-Kungen.se godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen (PUL). Registrerad E-post används av Keps-Kungen.se vid informations-utskick.


Produktbilder

Keps-Kungen.se strävar efter att färger och mönster skall överensstämma med originalet, dock kan färger och mönster på hemsidan skilja sig från den levererade produkten beroende på skärminställningar och skärmens färgåtergivning hos den kund som besöker Keps-Kungen.se.

 

Cookies

Genom att besöka Keps-Kungen.se godkänner besökaren att Keps-Kungen.se använder sig av Cookies.