Din varukorg är tom.

0.KrTotalt:

Vega  Keps  Modell  : Elbe - MarinBlå - Bomull
Vega Keps Modell : Elbe - MarinBlå - Bomull
 Elbe Bomull är tillverkad i ett kraftigt bomullstyg av bästa kvalitet. Den håller färgen och formen i det långa loppet. (Den är ofodrad). Elbe är en något “flackare” modell än m… Läs mer..
Vega  Keps  Modell  :  Elbe - MarinBlå   -   Ull
Vega Keps Modell : Elbe - MarinBlå - Ull
Elbe Ull är tillverkad i ett kraftigt Ullstyg av bästa kvalitet. (Fodret är komfortabelt i 100% Bomull) Den håller färgen och formen i det långa loppet.  Elbe är en något “flackare” m… Läs mer..
Vega Keps, Modell : Skipper 100 MarinBlå
Vega Keps, Modell : Skipper 100 MarinBlå
Skipper-100 är tillverkad i Marinblå 100% bomulls twill. Den är ofodrad. Toppen Passform för både Honom & Henne ! Made in Italy ! Ditt CM-mått runt huvudet är din storlek.… Läs mer..
Vega Keps, Modell : Skipper 105 MarinBlå
Vega Keps, Modell : Skipper 105 MarinBlå
Skipper-105 är tillverkad i Marinblå 100% bomulls twill. Den är ofodrad. Skipper-105 har ett smakfullt metallemblem fram. Toppen Passform för både Honom & Henne ! Made in Italy ! Ditt CM-må… Läs mer..
Vega Keps, Modell : Skipper 120 Svart
Vega Keps, Modell : Skipper 120 Svart
Skipper-120 är tillverkad i Svart kraftigt 100% bomullstyg, ett fantastiskt svart tyg som håller färgen !  Den är ofodrad.   "Old School Style"   Toppen Passform för både … Läs mer..
Vega Keps, Modell : Skipper 180 - Lyx Marinblå
Vega Keps, Modell : Skipper 180 - Lyx Marinblå
Denna modell har ett fantastiskt broderat märke fram ! Svårslagen för dig som önskar något extra ! Den är fodrad med 100% bomullsfoder för bästa komfort och yttermaterial i 100% bomull. Lackskä… Läs mer..